image

AUTOCENTER VEENSTRA

Produksjewei 15 8501 XD Joure
Tel: 0513-411551  E-mail: info@autocenterveenstra.nl

Bij AutoCenter Veenstra kunt u terecht voor een zeer uitgebreide collectie kwaliteitsoccasions en nieuwe automobielen. Gerald Veenstra is al 10 jaar actief in de autobranche. Als leverancier van gebruikte en nieuwe auto’s heeft AutoCenter Veenstra  een goede reputatie opgebouwd onder zowel particuliere- als zakelijke relaties.

Ons team dat 6 dagen per week voor u klaar staat

Wij richten ons op het aan- en verkopen van kwaliteitsoccasions, nieuwe- en bedrijfsauto’s. Dit doen we uiteraard ook voor de zakelijke markt. Dankzij onze jarenlange ervaring, contacten, lage overheadkosten en hoge omzetsnelheid, bieden wij onze occasions tegen zeer concurrerende prijzen aan. Het merendeel van de aangeboden auto’s is afkomstig van de eerste eigenaar en uiteraard voorzien van de onderhoudsboekjes en de Nationale Auto Pas.

Van onze medewerkers kunt u stuk voor stuk verwachten dat deze u met groot enthousiasme helpen. Passie, gedrevenheid en klantgericht zijn zomaar een aantal steekwoorden die naadloos aansluiten bij onze manier van werken. En met de zekerheid dat ieder afdeling voorzien is van specialisten staat niets u in de weg ook klant te worden bij AutoCenter Veenstra. Wij heten u in ieder geval alvast van harte welkom.

Het team van AutoCenter Veenstra Joure bestaat uit:

Gerald Veenstra – Directeur/inkoop-verkoop
06-10861271 of Mail Gerald

Jori van Nijnatten – Bedrijfsleider
06-19963729 of Mail Jori

Henri Stoppels – Verkoop adviseur
0513-411551

Karst Aardema – Werkplaats monteur
0513-411551