Over ons

OVER ONS

Na jarenlang actief te zijn geweest in de autobranche opende Gerald Veenstra in juli 2006 de deuren van een eigen vestiging. Autocenter Veenstra in Joure was een droom die uit kwam. Door zijn passie en gedrevenheid heeft dit bedrijf mooie stappen gemaakt en is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met een uitgebreide collectie aan kwaliteits-occasions. Een bedrijf om trots op te kunnen en mogen zijn.

Precies 7 jaar later in juni 2013 werden de deuren van een tweede vestiging geopend en daarmee was Autocenter Heerenveen een feit geworden. Met dezelfde passie en gedrevenheid groeide ook deze vestiging uit tot een prachtig bedrijf waar we ook trots op kunnen en mogen zijn. Als leverancier van kwaliteits-occasions heeft Autocenter Heerenveen een goede reputatie opgebouwd onder zowel de particuliere berijder als de zakelijke berijder.

Autocenter Veenstra richt zich op de in- en verkoop van kwaliteits-occasions, nieuwe- en bedrijfsauto’s. Dankzij onze jarenlange ervaring, vele contacten in de branche, lage overheadkosten en hoge omloopsnelheid, bieden wij onze occasions tegen zeer concurrerende prijzen aan. Het merendeel van onze occasions is afkomstig van de eerste eigenaar (ex-lease) en zijn uiteraard voorzien van alle boekjes, volledige onderhoudshistorie en uiteraard de Nationale Auto Pas.

Van de medewerkers van Autocenter Veenstra kunt u verwachten dat deze u met groot enthousiasme helpen bij het vinden van uw (droom)-auto. Passie, gedrevenheid en klantgerichtheid zijn slechts een paar steekwoorden die naadloos aansluiten bij onze manier van werken. En met de zekerheid dat iedere afdeling voorzien is van de juiste specialisten staat niets u in de weg om ook klant te worden bij Autocenter Veenstra. Wij heten u alvast van harte welkom!

ONS TEAM STAAT 6 DAGEN PER WEEK VOOR U KLAAR.

TEAM AUTOCENTER VEENSTRA:

 

star star star star star
Onze klanten beoordelen onze service met 5/5 sterren!
|

Ons team

Gerald Veenstra

Gerald Veenstra

Directeur
Glenford

Glenford

All-round medewerker
Gosse Jonker

Gosse Jonker

Verkoop adviseur
Jori van Nijnatten

Jori van Nijnatten

Bedrijfsleider / Verkoop adviseur