Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Een goede naam verspreidt zich vanzelf!

Bij Autocenter Veenstra staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en doen wij er alles aan om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit en perfecte service te bieden. Door goed service te verlenen zowel voor als na de aankoop van een auto proberen wij wederzijdse tevredenheid te creëren. Elke dag weer werken wij er met z’n allen hard aan om dit te realiseren. Autocenter Veenstra vraagt regelmatig haar klanten – na aanschaf van een auto, het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt of na een reparatie – mee te werken aan een klanttevredenheidsonderzoek. Wij zijn namelijk oprecht geïnteresseerd in wat u van ons vindt, van ons werk, van de ontvangst en van het comfort van onze vestiging.

Oók als u onverhoopt niet helemaal tevreden mocht zijn willen wij dat graag van u weten. Geeft u ons dan alstublieft de kans om uw ontevredenheid weg te nemen. U kunt zich wenden tot de verkoopadviseur of tot één van onze medewerkers. Ons motto is dan ook: BENT U TEVREDEN ZEGT HET VOORT, BENT U ONTEVREDEN ZEG HET ONS!

Geef uw review

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
star star star star star
Onze klanten beoordelen onze service met 5/5 sterren!
 • star star star star star
  Alweer een aantal weken rij ik met een Mercedes c klasse gekocht bij Gosse. Goed te woord gestaan. We kregen alle tijd en ruimte om te denken wat wij wilden. De auto stond midden in de showroom en een proefrit wilde ik evt een week later wel doen....maar voor we het wisten stond de auto buiten voor een ritje. Met de auto die ik inruilde kreeg ik pech en is later in overleg opgehaald door veenstra. Tot op heden dik tevreden met de benz en de geboden service. Ik zou jullie zeker aanraden binnen de kennissenkring.
  Edwin Molenaar, 7 oktober 2022
 • star star star star star
  3 weken geleden een bmw 320d touring gekocht bij Gosse van autocenter Veenstra. Goed en netjes geholpen door Gosse en met een goed gevoel huiswaarts gekeerd. Éénmaal thuis zag ik dat het glas van de mistlamp kapot was en dat de remblokken achter nog maximaal 2200 km mee konden. Gebeld met Veenstra en mocht de auto vandaag terug brengen om de remblokken en glas van de mistlamp te laten vervangen. Super service en keurig netjes afgehandeld! Als we weer toe zijn aan een andere auto, komen we zeker weer bij jullie kijken naar de altijd ruime voorraad auto's. Ik wens jullie goede zaken jongens!! Gr. Remco en Chantal
  Remco en chantal, 17 december 2020
 • star star star star star
  Goede service, wordt goed geholpen, en ze hebben mooie auto's staan Ook de vestiging in Heerenveen is het goed voor elkaar
  Simon Westra, 17 december 2020
 • star star star star star
  Vriendelijke mensen komen afspraken na en vertrouwd
  Joop hamstra, 17 oktober 2020
 • star star star star star
  Geweldige dealer. Uitgebreid geholpen. Nemen echt de tijd voor jou. Geen druk. Soepel. Behulpzaam. Informatief. Echt steengoed!
  Erika Smits, 25 augustus 2019
 • star star star star star
  Heel erg fijn geholpen door een verkoper met een goed verhaal (wat nog klopte ook!) zonder opdringerig te zijn, helaas hadden ze op dat moment niet de auto die wij zochten maar voor een volgende auto ga ik zeker bij ze kijken, verkoper met baard en fancy schoenen, bedankt!
  Raymond Oskam, 26 april 2019
 • star star star star star
  een week na aankoop van de auto begon het achterwiel steeds lawaai te maken. na verloop van tijd toch maar naar de garage gegaan. Hoewel het geen garantie was is het toch keurig en zonder kosten gerepareerd. De werkplaats had eigenlijk geen tijd op dat moment, maar ze hebben het er toch even tussendoor gedaan. helemaal goed en dik tevreden! een aanrader!
  Ibo, 2 april 2019
 • star star star star star
  Na een eerste kennismaking via mail was de indruk al erg professioneel. Erg vriendelijk en vakkundig personeel. Na een proefrit, waar trouwens geen probleem van werd gemaakt, waren we nog niet eens over de prijs. Door de verkoopadviseur, werd netjes meegedacht met ons budget. Al met al een prettige ervaring bij aankoop van een volgende auto gaan we zeker beginnen bij AutoCenter Veenstra.
  Gerwin, 1 maart 2019
 • star star star star star
  Keurig bedrijf, wordt netjes geholpen en afspraken worden nagekomen.Reviews die hier staan over dubbele prijzen. Ik geloof ze niet. Bij alle advertenties hebben ze er keurig bij vermeld 50/50 deal. Dan weet je als consument denk ik voldoende .Enige minpuntje was de locatie ze zitten in joure en heerenveen. Op de website is niet heel duidelijk welke auto bij wel filiaal staat . Maar zelfs dan 15 min rijden en je bent bij de juiste.
  Bert, 27 januari 2019