image

vandaag is onze nieuwe Website online gegaan

Gepuliceerd november 23, 2018

Black Friday: 56 zwarte auto’s met voordeel

Het uit de VS overgewaaide fenomeen Black Friday krijgt ook in ons land steeds meer voet aan de grond. Eén dag lang grote korting op grote en kleine dingen en dus ook op auto’s.

Daarom hebben wij de 56 beste, beste,…

Gepuliceerd november 12, 2018

wij gaan uw app een update geven.

uw app ondergaat binnenkort een complete make-over. Snellere start- en laadtijden, gebruiksvriendelijker, persoonlijker en een nóg betere aansluiting op uw werkplaats planning. Het gebruiken van de app voelt vertrouwder dan ooit!

Je hoeft zelf geen actie te ondernemen om gebruik gebruik…

Gepuliceerd oktober 25, 2018

Ook dit jaar hebben wij zoals u van ons gewend bent weer een premium selectie occasions uit gezocht, die in aanmerking komen voor onze herfst aanbiedingen.

Houdt de website, app, en Facebook goed in de gaten!

 

Voor meer meer…

Gepuliceerd juni 6, 2013

Duidelijkheid over de kilometerstand van een occasion. Met de Nationale Auto Pas.

Stichting Nationale Auto Pas verzamelt zoveel mogelijk kilometerstanden van zoveel mogelijk motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd en valt het direct op als de de…

Gepuliceerd juni 6, 2013

Wij bij AutoCenter Veenstra hechten veel waarde aan uw mening. Daarom zijn wij aangesloten bij autobedrijf.tevreden.nl. Hier kunnen klanten die een auto hebben aangekocht bij AutoCenter Veenstra een review schrijven. Op dit moment worden wij door onze klanten gewaardeerd met een 8,9. Bent u benieuwd?