17 december 2020

BEZOEK NU ONZE DRIVE THROUGH SHOWROOM!!

Wat is het?

Onze complete voorraad langs een 1-richtingsroute prachtig uitgestald waar jij vervolgens in de auto langs kan rijden. Super makkelijk en helemaal contactloos!

Waarom?

Tsja, helaas we hebben te maken met een nieuwe lockdown en wij willen op een creatieve manier, maar wel binnen alle RIVM richtlijnen, ons aanbod showen. Want jullie autoliefde roest niet, toch?

Hoe werkt het?

Je komt aanrijden en bij het begin van de DRIVE THROUGH SHOWROOM noteer je ons telefoonnummer. Vervolgens rijd je de 1-richtingsroute langs ons ruime aanbod. ALLE auto’s, ook uit de showroom, staan opgesteld langs de route.

En als ik een auto mooi vind?

Mooie auto op de route en wil je meer info? Dan bel je gewoon direct! Telefonisch beantwoorden wij dan al je vragen.

Proefrit maken?

Vind je een auto zo gaaf dat je zelf even een rondje wil sturen? Laat het ons weten en wij zetten de auto helemaal ontsmet en schoongemaakt op het einde van de DRIVE THROUGH route voor je klaar voor een proefrit. Terwijl jij de proefrit maakt, kunnen wij eventueel direct de inruilwaarde van jouw huidige auto bepalen.

En een auto kopen?

Ook dat doen we natuurlijk helemaal contactloos met alle moderne hulpmiddelen die er tegenwoordig zijn. Offerte, factuur en overschrijven etc. gaat allemaal online via mail, app etc. Auto afleveren doen we op locatie, dus bij jou voor de deur. De auto wordt uiteraard compleet ontsmet! Zo weten de buren ook direct dat je een nieuwe auto hebt.

Vragen?

Bel, app of mail ons voor al je vragen of wanneer je bijvoorbeeld wilt beeldbellen om een auto digitaal nóg beter te kunnen bezichtigen.

 

📞 Bellen: 0513 41 15 51

📲 Whatsapp: 06-19963729